Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Om

Om Johnny Werther Henriksen

Johnny Werther Henriksen store succes som konsulent i dag beror på hans store erfaring og indblik i det tekniske men i høj grad også på hans menneskelige tilgang til tungt teknisk stof. Særligt når det kommer til teknisk healthcare er det i høj grad vigtigt hele tiden at tænke brugeren først. Den holistiske tilgang, som Johnny Werther Henriksen besidder, kræver, at man netop har en forståelse for helheden. Johnny Werther Henriksen har igennem sin professionelle karriere haft berøring med flere aspekter og formår derfor at tilgå udfordringer fra flere standpunkter.

Johnny Werther Henriksen i sit arbejde med teknisk healthcare.

Som helt ung uddannede Johnny Werther Henriksen sig til elektriker. Dette skabte et stærkt faglig fundament, hvor den fremtidige QA/testmanager og konsulent fik en uvurderlig forståelse og indblik i de praktiske implementeringsprocesser og udfordringer. Som værnepligtig i Ingeniørtropperne fik Johnny Werther Henriksen blod på tanden for at tage sin viden og evner til det næste niveau. Han udvidede derfor sin viden og fik i 1994 sin afgang som ingeniør ved Syddansk Universitet.

Herefter lagde Johnny Werther Henriksen grundstenen for karriere som SAAS Instrument Engineer for German Telecom. Derefter tog karrieren fart, og Johnny Werther Henriksen fik ansættelser ved Invensys, Novotek og senere Danske Bank. Han havde tilmed en periode som succesfuld iværksætter. Sideløbende udviklede han sit talent for fotografering, hvilket lige siden har været et kreativt out-let for Johnny Werther Henriksen.

Få indblik i Johnny Werther Henriksens arbejde her.

Johnny Werther Henriksen

Om Johnny Werther Henriksen

Fotografi og teknisk healthcare er for mange to meget forskellige ting. Men ikke for Johnny Werther Henriksen. For ham handler det nemlig om mennesker. Følg Johnny Werther Henriksen på de sociale medier og bliv løbende opdateret på sidste nyt.

Følg Johnny Werther Henriksen